El Procés

Presentació pública: dijous 12 de maig a les 20h al Saló d’Actes de la Casa de la Cultura (Carrer Mare de Déu 2, Sueca).

  • I Taller participatiu: dissabte 21 de maig de 10 a 14h a l’Escola d’Adults Miguel Rosares (Carrer Mare de Déu 2, Sueca).

Sueca hui. Sessió d’anàlisi integrat i autodiagnòstic de la situació actual de Sueca, que permeta identificar les debilitats i amenaces del municipi, així com les fortaleses i oportunitats potencials a aprofitar.

  • II Taller participatiu: dissabte 4 de juny de 10 a 14h a l’Escola d’Adults Miguel Rosares (Carrer Mare de Déu 2, Sueca).

Sueca demà. Sessió propositiva i de priorització de les actuacions desitjades per a Sueca. Exposició de les idees replegades fins el moment a través de la comunicació amb els agents socials i la participació ciutadana, així com generació de noves i priorització dels eixos que es consideren més adequats per a incloure a l’estratègia.

Redacció de l’EDUSI. A partir de la informació recopilada, l’equip tècnic redactarà el document de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat que l’Ajuntament de Sueca presentarà a la convocatòria del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques per a obtindre finançament europeu.

ESQUEMA PROCESO EDUSI SUECA_v2

Anuncis